Tämä herkullinen mansikka- ja suklaamoussea sisältävä glut. ja lakt. kakku lähti samoihin juhliin unirätti- kakun kanssa.
Päälle koristeeksi yksinkertaisesti, mutta niin herkullisesti valtavat mansikat jotka dipattu suklaaseen. Jostain syystä näyttävät hopeisilta kuvassa kun suihkautin helmiäistä pinnalle ;)
Mutta aika vänskät!
Nyt on kaupassa tosiaan isoja ulkomaisia mansikoita myynnissä. Hieman olin skeptinen mahtavatko maistua miltään. Mutta nämä mansikat kun ostin ( ja mitä olen ostanut jälkeenkin) ovat jo tuoksuneetkin mahtavilta ja maku on ollut maukas ja makea. En pettynyt.
Suklaamousse
2 ½ dl Vispikermaa tai kuohukermaa
100 g maustamatonta tai maustettua tuorejuustoa tai vaniljarahkaa
150 g haluamaasi suklaata
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto
- Sulata suklaa vesihauteessa. Lisää jäähdytetty suklaasula vaahdon joukkoon ja sekoita tasaiseksi
- Levitä pohjan päälle ja jähmetä jääkaapissa
Mansikkamousse
2 dl vispikermaa
100 g vaniljatuorejuustoa
½ prk rahkaa
200 g mansikkasosetta pakastemansikoista
½ dl vaniljakreemijauhetta
3 liivatetta
2 rkl sekamehua/ vettä
- Laita liivatteet likoomaan kylmään veteen
- Vatkaa kerma, lisää notkistettu tuorejuusto ja rahka. Sekoita tasaiseksi
- Lisää mansikkasose ja vaniljakreemijauhe ja sekoita tasaiseksi
- Kuumenna mikrossa mehutilkka ja sekoita liotetut liivatteet joukkoon
- vatkaa samalla moussea kun liruttaa liivatemehun joukkoon jäähtyneenä
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.