Aivan ihana ja ruokaisa
Pohja
100 g margariinia
1/2 tl suolaa
3 dl vehnäjauhoja
3 rkl vettä
Sulata hieman margariinia, nypi yhdessä jauhojen ja suolan kanssa. Lisää joukkoon vesi ja sekoita tasaiseksi. Levitä pohja piirakkavuokaan.
Täyte
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä ( makuasia)
1/2 kelt. paprika
1/2 vihreä paprika
1 rasia Korpelan kinkkusuikaleita
2 rkl juoksevaa hunajaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl aromisuolaa
150g emmental juustoraastetta
2 kananmunaa
2 dl ruokakermaa
Kuullota pannulla öljyssä paprikat ja sipulit. lisää joukkoon hunaja ja sekoittele hetki. Lisää kinkut sekä mausteet, sekoita hyvin.
Levitä seos pohjalle ja lisää päälle muna-kermaseos. Lisää juustoraaste päälle.
Paista 200-225 asteessa alatasolla 20-25 min, kunnes pinta saa kauniin värin.
Pohja
100 g margariinia
1/2 tl suolaa
3 dl vehnäjauhoja
3 rkl vettä
Sulata hieman margariinia, nypi yhdessä jauhojen ja suolan kanssa. Lisää joukkoon vesi ja sekoita tasaiseksi. Levitä pohja piirakkavuokaan.
Täyte
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä ( makuasia)
1/2 kelt. paprika
1/2 vihreä paprika
1 rasia Korpelan kinkkusuikaleita
2 rkl juoksevaa hunajaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl aromisuolaa
150g emmental juustoraastetta
2 kananmunaa
2 dl ruokakermaa
Kuullota pannulla öljyssä paprikat ja sipulit. lisää joukkoon hunaja ja sekoittele hetki. Lisää kinkut sekä mausteet, sekoita hyvin.
Levitä seos pohjalle ja lisää päälle muna-kermaseos. Lisää juustoraaste päälle.
Paista 200-225 asteessa alatasolla 20-25 min, kunnes pinta saa kauniin värin.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.