Ja TAAS arvontaa :D !

Sain Herkkusuu.fi kautta mahdollisuuden osallistua Lähiruoka ja luomu -messuille bloggarina, ja sitä kautta sain myös kaksi ylimääräistä lippua jotka ajattelin nyt vielä pikaisesti arpoa . Arvon toisen lipun täällä blogin puolella ja toisen lipun Fb:n puolella Leivontanurkka   . Eli sinulla on mahdollista voittaa kaksi lippua osallistumalla molempiin :)

Koska messut alkavat jo  viikon päästä , 26.-29.3, on osallistumisaika lyhyt.  Eli arvonta-aika alkaa nyt ja loppuu la 21.3 klo 23.59. Arvonnan suoritan sunnuntaina ja sen päivän aikana myös ilmoitan voittajille henk. koht. Eli muista ilmoittaa s-postisi mistä saa kiinni. Mikäli en vastausta voittajilta saa ma 23.3 klo 23 mennessä, arvon uuden voittajan. Muistakaa siis! Ihan sen vuoksi, jotta saan ajoissa liput voittajille ;)

 

Ensi viikolla onkin kova säpinä- ja työviikko edessä! Töitä yövuoroineen to aamuun asti ja pe aikaisin kohti Irlantia ystävien häihin, unohtamatta Dublinin leivontakauppaa ;D  Itse pääsen siis osallistumaan vain to messuille. Mutta! Jos bongaat minut messuilta, tule ihmeessä nykäisemään hihasta ja moikkaamaan :)

Arvonnan iloa & ihanaa kohta alkavaa viikonloppua!

IMG_7790.jpg

Klikkaamalla alla olevaa kuvaa, pääset tutkiskelemaan messujen ohjelmaa Lähiruoka- ja luomu puolelta.

Lähiruoka & luomu -tapahtuma on osa Kevätmessuja, johon kuuluu Oma Koti, OmaMökki, Kevätpuutarha/Oma Piha ja Sisusta! Näihin kaikkiin pääset siis yhdellä lipulla!

LLlogo2015pysty_nettiin.jpg