Nämä lihaiset lähti myös samaan paikkaan kuin edellinen voikkarikakku

Kuvassa molemmat

1185352_10151661474212880_533140582_n.jpg

1011627_10151661474262880_143561117_n.jpg

1175247_10151661474317880_768473312_n.jpg

Kakut on 10 hengen ( hieman reilu)

Tällä ohjeella sain täytettyä molemmat kakut

250 g palvikinkkua
100 g meetvurstia
400 g ruohosipulituorejuustoa
300 g ranskankermaa
sinappia
sitruunamehua
mustapippuria
1 paprika
 
Kostutus:
kasvislientä
 
Kuorrutus:
300 g ruohosipulituorejuustoa
100 g ranskankermaa
 
Koristelu:
meetvurstia
kylmäsavuhärkää
herneenversoja
viinisuolalehtiä, herneenversoja, persiljaa
viinirypäleitä
tomaattiruusu
 
- Leikkaa ruispaahdoista reunat pois veitsellä. Asettele leivät ensimmäiseen kerrokseen .
-. Kostuta leivät kevyesti kasvisliemellä.
- Pilko paprika. Siivuta palvikinkku ja meetvursti. Sekoita keskenään ruohosipulituorejuusto+ranskankerma. Sekoita täytteen ainekset keskenään, lisää ripaus mustapippuria, sinappia ja sitruunamehua.
- Levitä täytettä leipien päälle. Lado uusi leipäkerros päälle + kostuta ja levitä täyte + kurkkusalaatti. Jatka, kunnes voileipäkakussa on kolme kerrosta.
-  Sekoita kuorrutuksen ainekset keskenään ja levitä se voileipäkakun päälle kauttaaltaan.
-  Muotoile kylmäsavuhärästä ruusukkeita, leikkaa pienemmäksi jos tarvitsee. Koristele meetvurstiruusuilla ja herneenversoilla yms.