Tämän herkun tein Noshin kutsuille. Tuo dubbelnougat levy oli kummitellut jääkaapissa jo jonkinaikaa, myöskin tuorajuustoa ja ranskankermaa löytyi kaapista. Siitäpä sitten idea lähti :)

Maku oli mukavan makea ja raikas

10599301_743896022337163_799922985808094

Kakku tehty 19cm irtopohjavuokaan

Pohja

5   kpl  Maraboun tummasuklaa keksejä

40  g    juoksevaa margariinia

Murskaa keksit pieneksi ja lisää juokseva margariini. Sekoita tasaiseksi ja levitä irtopohjavuokaan. Saat tasaisempaa jälkeä painelemalla ja "sivelemällä" lusikalla keksimurskaa. Laita jääkaappiin kovettumaan siksiaikaa kun teet täytteen.

Täyte

2½   dl    vispikermaa

70    g     maustamatonta tuorejuustoa

70    g     ranskankermaa

130 g       dubbelnougattia

½     dl     Mariannecrushia

4               liivatetta

2      rkl     vettä

Vatkaa kerma melko jämäkäksi, sekoita joukkoon tuorejuusto ja ranskankerma. Sekoita tasaiseksi. Lisää Mariannecrush ja sulatettu suklaa. Liota 5 min liivatteita kylmässä vedessä. Kuumenna kiehuvaksi tilkka vettä ja lisää sekoittaen liotetut liivatteet. Sekoita liivate-vesi kermaseoksen joukkoon samalla sitä sekoittaen.

Kaada seos tasaiseksi massaksi vuokaan keksipohjan päälle ja laita jääkaappiin jähmettymään ainakin muutamaksi tunniksi.

Voit koristella jähmettyneen kakun sulatetulla nougatilla/suklaalla ja Mariannecrushilla

VINKKI! suihkauta vuokasprayta/ öljyä kevyesti reunoille ja tomuta tomusokerilla. Lähtee siististi irti irroitettaessa

10615528_743896735670425_204897236317317

Makean rinnalla oli maukasta tomaatti-mozarellapiirakkaa, jonka ohje löytyy täältä