Tämän herkun tein Noshin kutsuille. Tuo dubbelnougat levy oli kummitellut jääkaapissa jo jonkinaikaa, myöskin tuorajuustoa ja ranskankermaa löytyi kaapista. Siitäpä sitten idea lähti :)
Maku oli mukavan makea ja raikas
Kakku tehty 19cm irtopohjavuokaan
Pohja
5 kpl Maraboun tummasuklaa keksejä
40 g juoksevaa margariinia
Murskaa keksit pieneksi ja lisää juokseva margariini. Sekoita tasaiseksi ja levitä irtopohjavuokaan. Saat tasaisempaa jälkeä painelemalla ja "sivelemällä" lusikalla keksimurskaa. Laita jääkaappiin kovettumaan siksiaikaa kun teet täytteen.
Täyte
2½ dl vispikermaa
70 g maustamatonta tuorejuustoa
70 g ranskankermaa
130 g dubbelnougattia
½ dl Mariannecrushia
4 liivatetta
2 rkl vettä
Vatkaa kerma melko jämäkäksi, sekoita joukkoon tuorejuusto ja ranskankerma. Sekoita tasaiseksi. Lisää Mariannecrush ja sulatettu suklaa. Liota 5 min liivatteita kylmässä vedessä. Kuumenna kiehuvaksi tilkka vettä ja lisää sekoittaen liotetut liivatteet. Sekoita liivate-vesi kermaseoksen joukkoon samalla sitä sekoittaen.
Kaada seos tasaiseksi massaksi vuokaan keksipohjan päälle ja laita jääkaappiin jähmettymään ainakin muutamaksi tunniksi.
Voit koristella jähmettyneen kakun sulatetulla nougatilla/suklaalla ja Mariannecrushilla
VINKKI! suihkauta vuokasprayta/ öljyä kevyesti reunoille ja tomuta tomusokerilla. Lähtee siististi irti irroitettaessa
Makean rinnalla oli maukasta tomaatti-mozarellapiirakkaa, jonka ohje löytyy täältä
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.