Tämä prinsessamainen kakku meni Juhannukseksi pienen neidin ensimmäisille syntymäpäiville. Kakuksi haluttiin samanlainen kuin aikaisemmin tekemäni prinsessa kakku.

image.jpg

Kakun väliin kätkeytyi omarmousse ja mango-passion mousse. Päälle levitetty sokerikreemi ja kuorrutettu Fun cakes massalla. Myös koristeet samasta massasta

image.jpg

Sokerikreemi 

( tämä satsi riittää 24 cm kakun kuorruttamiseen )

125 g voita tai margariinia
1 tl vaniljasokeria
250 g (= 4 dl) tomusokeria
1 rkl vettä

Pehmennä voi sähkövatkaimella notkeaksi. Lisää vaniljasokeri. Sekoita tomusokeri voin joukkoon vähin erin samalla vatkaten. Lisää lopuksi vesi ja vatkaa vielä hetken aikaa. Jos kreemi tuntuu liian paksulta ja levittäminen kakun pinnalle on hankalaa, voit notkistaa kreemin lämmittämällä sitä varovaisesti mikrossa miedolla lämmöllä.