Viikonlopun ristiäisiin, pienen pojan suureen juhlaan meni tämä 25 h kermaruusuin koristeltu kakku.
Välissä herkullista mangomoussea, gluteiinittomalla pohjalla.
Kermaruusuihin on sekoitettu lakt. vispikermaa, hieman vanilja tuorejuustoa ja mascarponea.
Olen kyllä sitä mieltä, että flora vispistä saa kaikkein parhaimmat ja siistimmät pursotukset. Vaikkakin vain vähälaktoosittomana.
Mangomousse
( riittää kahteen väliin, 17 cm kakkuun )
3 dl mangososetta ( Bonne )
1 dl passionkastiketta
200 g sitruunatuorejuustoa
1 prk vaniljarahkaa
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
4 dl kuohukermaa
6 liivatetta
- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen
- Vatkaa vaniljakastike ja kerma vaahdoksi, lisää joukkoon rahka ja notkistettu tuorejuusto. Sekoita hyvin
- Ota hieman soseesta sivuun ja kuumenna se mikrossa. Sulata liivatteet siihen
- Lisää mangosose ja passionkastike kermaseokseen ja sekoita tasaiseksi
- Lisää liivateseos koko ajan kermaseosta vatkaten samalla
- Täytä kakku
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.