Kevät tulee mieleen näistä gluteemittomista sitruunamuffareista, joissa on lemoncurd sydän ja maukas hattara kuorrute
15 kpl
Taikina:
2 sitruunan kuoriraaste
½ dl sitruunamehua
3 ½ dl glut.jauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ dl sokeria
2 dl appelsiinijogurttia
2 munaa
½ dl rypsiöljyä
Sisus:
1- 1½ dl Lemoncurdia
Päälle kermaa, mascarponea ja makutomua ( halutessa elintarvike väriä )
- Pese sitruunat huolellisesti ja raasta sitruunan kuori. Purista mehu. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita vatkaimella tasaiseksi
- Laita muffinssipellin koloihin paperiset vuoat ja täytä ne taikinalla
- Paista 200 asteessa n. 15 minuuttia. Anna jäähtyä
- Kaiverra veitsellä muffinssien keskelle kolo. Täytä Lemoncurdilla
- Vatkaa kerma ja sekoita mascarpone ja makutomusokeria joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Värjää halutessasi. Pursottele muffareiden päälle ja koristele
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.