Reilu 3 kk!! Voisi alkaa melkein lähtölaskennan kohta aloittaa... Nimittäin se "oikea" työ odottaa kohta nurkan takana. Siellä siis käymään nyt tyttöjen kanssa ja tyhjin käsinhän ei voi mennä.
Mukaan lähtee nämä herkullisen pehmeät ja makoisat pähkinäpalat

IMG_4476-normal.jpg

30 kpl

150 g margariinia tai voita

2 dl sokeria

4 kananmunaa

½ appelsiinin raastettu kuori

½  dl  appelsiinimehua

3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

PINNALLE

100 g pähkinärouhetta

½ dl raesokeria

- Vaahdota rasva ja sokeri. Erota kananmunien valkuaiset ja keltuaiset. Sekoita keltuaiset sokerivaahtoon yksitellen, koko ajan vatkaten.

- Pese sitruuna huolellisesti ja raasta sen kuori. Sekoita keskenään sitruunan kuoriraaste, vehnäjauhot ja leivinjauhe. Sekoita ne taikinaan.

- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahto taikinaan.

- Tee foliosta noin 25 x 30 cm:n kokoinen vuoka pellille, leivinpaperin päälle. Voitele folio kevyesti. Kaada taikina vuokaan. Ripottele taikinapohjalle pähkinärouhe ja raesokeri.

- Paista leivonnaispohjaa uunin alatasolla 200 asteessa noin 15–20 minuuttia. Jäähdytä pohjaa hieman ja leikkaa se sopiviksi paloiksi, esimerkiksi vinoneliöiksi.

IMG_4477-normal.jpg