Ja tottahan toki perinteisiin kuuluu myös tehdä kasa tippaleipiä , suklaaspritsauksen kera :D
Tippaleivät
3 munaa
2½ dl maitoa
½ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
Kypsentämiseen
öljyä tai kookosrasvaa
- Vatkaa munat, lisää maito ja muut ainekset. Sekoita tasaiseksi
- Pane taikina muovipussiin ja sulje pitävällä solmulla. Tee kulmaan pieni reikä, josta pursottaessa tulee spagetin paksuista nauhaa
- Kuumenna rasva padassa. Pane pohjalle säilyketölkki, josta on poistettu pohja ja kansi
- Pursota taikinaa ristiin rastiin. Kun taikina on hyytynyt, voit poistaa purkin esim. pihdeillä ja siirrä toiseen kohtaan. Pursota uusi tippaleipä
- Kypsennä molemminpuolin kauniin ruskeiksi. Nosta kypsät leivonnaiset reikäkauhalla valumaan lautaselle talouspaperin päälle
- Siivilöi jäähtyneiden tippaleipien päälle tomusokeria
Leijuvien ilmapallojen ohjeen löydät Peggyn pieni punainen keittiö -blogista
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.