Viime viikonloppuna oli varsinainen kakkusavotta!
Tämä herkullinen namukakku Frozen teemalla meni eräälle pikku -prinsessan juhliin. Kinuskikissan karkkikakun tapainen oli haluttu, johon yhdistettynä tuota Frozenmaisuutta
Väliin toivottiin kuningatar- ja valkosuklaamousset. Kakku oli 20cm ja 10 cm korkea, 15 hengelle
Päälle upposi melkein pussillinen ranskanpastilleja ( Rainbow) ja reunoille reilu purkillinen nougat täytteisiä keksirullia ( Prisma)
( TAAS kuva väärinpäin!)
Kuningatarmousse
2 dl kermaa
½ prk vaniljarahkaa
Yht. 200-230g mansikoita,mustikoita ja vadelmia soseutettuna
2 rkl vaniljakreemijauhetta
3 liivatetta + tilkka vettä/ mehua/siirappia
- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen
- Vatkaa kerma, lisää rahka ja soseutetut marjat. Lisää vaniljakreemijauhe
- Kuumenna vesi/ siirappi ja liuota liivatteet. Lisää samalla sekoittaen täytteeseen
Keksirullat sai napakasti kiinni reunoihin, kun päällysti kakun ensin kerma, mascarpone, vaniljakreemiseoksella. Myös karkit jäivät hyvin siten kiinni.
Kruunu, kukat ja nimilaatta on tehty Fun Cakes massasta
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.