Tämä herkkupiirakka on tehty gluteenittomista jauhoista, joten se maistuu myös keliaakikoille
Pohja:
110 g voita
2 dl hienoa gluteenitonta jauhoa
2 rkl vettä
1/2 dl maukasta juustoraastetta
Muutama rouhaisu suolaa
- Nypi voi jauhoihin
- Lisää vesi, suola ja juustoraaste
- Sekoita tasaiseksi ja painele rasvatun ja jauhotetun, pyöreän, halkaisijaltaan n. 26 cm vuoan pohjalle ja reunoille
Täyte:
1 rasia Korpelan kinkkusuikaleita
Tölkki ananaspaloja pienennettynä
150 g creme fraichea
1/2 - 1 dl aurajuusto/ aurajuustomurua ( oman mieltymyksen mukaan )
50-70 g savupekonia pilkottuna ja paistettuna
1 dl kermaa
1 muna
1 dl juustoraastetta
MiniluumuTomaattia
Mustapippuria, basilicaa, suolaa
- Sekoita creme fr. , muna ja kerma keskenään. Mausta
-Levitä kinkkusuikaleet , pekonipalat, ananaspalat ja murustettu aurajuusto päälle. Ripottele basilikaa päälle.
Painele vielä miniluumutomaatin puolikkaat ja juustoraaste pinnalle
- Paista 200 asteessa n. 20-30 min
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.