Tämä herkkupiirakka on tehty gluteenittomista jauhoista, joten se maistuu myös keliaakikoille

IMG_2250.jpg

Pohja: 
110 g voita
2 dl hienoa gluteenitonta jauhoa
2 rkl vettä
1/2 dl maukasta juustoraastetta
Muutama rouhaisu suolaa

- Nypi voi jauhoihin
- Lisää vesi, suola ja juustoraaste
- Sekoita tasaiseksi ja painele rasvatun ja jauhotetun, pyöreän, halkaisijaltaan n. 26 cm vuoan pohjalle ja reunoille

Täyte:

1 rasia Korpelan kinkkusuikaleita

Tölkki ananaspaloja pienennettynä

150 g  creme fraichea

1/2 - 1 dl    aurajuusto/ aurajuustomurua ( oman mieltymyksen mukaan )

50-70  g   savupekonia pilkottuna ja paistettuna

1  dl  kermaa

1  muna

1  dl  juustoraastetta

MiniluumuTomaattia

Mustapippuria, basilicaa, suolaa

- Sekoita creme fr. , muna ja kerma keskenään. Mausta 

-Levitä kinkkusuikaleet , pekonipalat, ananaspalat ja murustettu aurajuusto  päälle.  Ripottele basilikaa päälle.

 Painele  vielä  miniluumutomaatin puolikkaat ja juustoraaste pinnalle

- Paista 200 asteessa n. 20-30 min

IMG_2251.jpg