Sairastelun jälkeen tuli pitkästä aikaa n. viikko sitten leivottua pikaisesti kääretorttua. Väliin laitoin ihan vain tiramisu hyydykejauheesta tehdyn moussen ja käärärin kostutin vahvalla kahvilla. Päälle kerma-mascarpone pursotukset ja reilusti sihdaten kaakaojauhetta
Kääretorttupohja
4 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 dl perunajauhoja
¾ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
- Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
- Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi munavaahtoon. Pyöräytä taikina sekaisin varovasti nostellen
- Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja levitä tasaiseksi suorakaiteeksi. Paista 225-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia
- Ripottele leivinpaperille sokeria. Kumoa kypsä pohja sokerin päälle ja poista alla ollut leivinpaperi varovasti
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.