Tallinnasta saa ihania manteleita Vanhasta kaupungista! Löysin samantapaisen ohjeen Maku -lehdestä,
ja niitä tuli sitten tehtyä myös lahjaksi. Tämä oli ihana idea lahjaksi, varsinkin kun koristeli purkit oikein kivasti.
ja niitä tuli sitten tehtyä myös lahjaksi. Tämä oli ihana idea lahjaksi, varsinkin kun koristeli purkit oikein kivasti.
1 annos / iso ja pieni pilttipurkillinen
1 dl sokeria
1/2 tl kanelia
1/2 tl kardemummaa
1/4 tl muskottipähkinää
1/4 tl suolaa
100 g manteleita
Sulata sokeri pannulla. Lisää mausteet seokseen ja kaada mantelit pannulle. Nostele seosta kahdella ruokalusikalla niin, että mantelit saavat kauttaaltaan tasaisen sokerikuorrutuksen.
Kumoa manteliseos leivinpaperin päälle kovettumaan. Irrota kovettuneet karamellimantelit toisistaan, tarjoa kahvipöydässä leivonnaisten sijasta tai napostele sellaisenaan.
1/2 tl kanelia
1/2 tl kardemummaa
1/4 tl muskottipähkinää
1/4 tl suolaa
100 g manteleita
Sulata sokeri pannulla. Lisää mausteet seokseen ja kaada mantelit pannulle. Nostele seosta kahdella ruokalusikalla niin, että mantelit saavat kauttaaltaan tasaisen sokerikuorrutuksen.
Kumoa manteliseos leivinpaperin päälle kovettumaan. Irrota kovettuneet karamellimantelit toisistaan, tarjoa kahvipöydässä leivonnaisten sijasta tai napostele sellaisenaan.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.