Joskus melko yksinkertaisin koristein saa todella kaunista jälkeä aikaan.
Tässä kakussa valaistus kirkastaa jonkinverran kakun väriä, mutta sain kakkuun kivan turkoosin värin ja pinnalle suihkautin helmiäistä vielä. Tällä kakulla herkuteltiin ristiäisissä
Välissä sitruksinen kakkupohja ja mango-passion mousse
Mango-passion mousse
( riittää kahteen väliin, 26-28 cm kakkuun )
4 dl mangopyrettä
2 dl passionpyrettä
200 g sitruunatuorejuustoa
1 prk rahkaa
2½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
5 dl kuohukermaa
8 liivatetta
- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen
- Vatkaa vaniljakastike ja kerma vaahdoksi, lisää joukkoon rahka ja notkistettu tuorejuusto. Sekoita hyvin
- Ota hieman pyreestä sivuun ja kuumenna se mikrossa. Sulata liivatteet siihen
- Lisää pyreet kermaseokseen ja sekoita tasaiseksi
- Lisää liivateseos koko ajan kermaseosta vatkaten samalla
- Täytä kakku
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.