Joskus melko yksinkertaisin koristein saa todella kaunista jälkeä aikaan.

Tässä kakussa valaistus kirkastaa jonkinverran kakun väriä, mutta sain kakkuun kivan turkoosin värin ja pinnalle suihkautin helmiäistä vielä. Tällä kakulla herkuteltiin ristiäisissä

Välissä sitruksinen kakkupohja ja mango-passion mousse

IMG_1530.jpg

Mango-passion mousse

( riittää kahteen väliin, 26-28 cm kakkuun )

4  dl  mangopyrettä

2  dl  passionpyrettä

200 g  sitruunatuorejuustoa

1 prk  rahkaa

2½  dl  vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

5  dl  kuohukermaa

8  liivatetta

- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen

- Vatkaa vaniljakastike ja kerma vaahdoksi, lisää joukkoon rahka ja notkistettu tuorejuusto. Sekoita hyvin

- Ota hieman pyreestä sivuun ja kuumenna se mikrossa. Sulata liivatteet siihen

- Lisää pyreet kermaseokseen ja sekoita tasaiseksi

- Lisää liivateseos koko ajan kermaseosta vatkaten samalla

- Täytä kakku