Sairastelun jälkeen tuli pitkästä aikaa n. viikko sitten leivottua pikaisesti kääretorttua. Väliin laitoin ihan vain tiramisu hyydykejauheesta tehdyn moussen ja käärärin kostutin vahvalla kahvilla. Päälle kerma-mascarpone pursotukset ja reilusti sihdaten kaakaojauhetta

IMG_1463.jpg

Kääretorttupohja

4 kananmunaa

1 ½ dl sokeria

1 dl perunajauhoja

¾ dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

- Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
- Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi munavaahtoon. Pyöräytä taikina sekaisin varovasti nostellen
- Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja levitä tasaiseksi suorakaiteeksi. Paista 225-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia
-  Ripottele leivinpaperille sokeria. Kumoa kypsä pohja sokerin päälle ja poista alla ollut leivinpaperi varovasti

IMG_1462.jpg